Melodia numărul 1 în topul YouTube România

Melodia numărul 1 în topul YouTube România

Ultima melodie realizată de Jador și Carmen de la Sălciua bate toate recordurile în topurile online din România și din lume.

Piesa „Nu am somn de 4 zile” a atins 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube în trei zile de la lansare, ajungând pe locul I în România și pe locul 25 în lume în topul clipurilor populare, scrie protv.ro.

Marți, piesa interpretată de Jador și Carmen de la Sălciua, a cărei muzică și versuri sunt semnate de celebrul Alex Velea, a atins 3 milioane de vizualizări pe Youtube, menținându-se pe primul loc în trendingul Youtube România.

Însă, în clasamentul video-urilor de muzică worldwide, piesa „Nu am somn de 4 zile” a ajuns pe locul 30, pierzând cinci poziții, potrivit kworb.net.

Colaborarea dintre cei doi, la care s-a alăturat și rapperul BlvckMatias, a fost apreciată de admiratorii muzicii lor.

Piesa s-a aflat, în urmă cu 24 de ore, pe locul 3 în Austria, pe locul 14 în Italia, pe locul 16 în Germania și pe locul 21 în Belgia.

Citeste si:

Adevarul despre relatia dintre Jador si Carmen de la Salciua. Ce este, de fapt, intre cei doi: „Intre noi doi ar exista ceva, o iubire!”

https://www.kanald.ro/adevarul-despre-relatia-dintre-jador-si-carmen-de-la-salciua-ce-este-de-fapt-intre-cei-doi-intre-noi-doi-ar-exista-ceva-o-iubire-20108472

Lasă un răspuns