Cazile de baie din cupru, bijuterii de lux

Cazile de baie din cupru, bijuterii de lux

Folosirea cuprului pentru realizarea cazilor are o serie de avantaje, cel mai important fiind acela ca metalul amintit intarzie schimbarea temperaturii apei din recipientul respectiv. De asemenea, cuprul are efecte benefice asupra pielii si elimina bacteriile. Pretul unei cazi din cupru porneste de la cateva mii de euro si este justificat de faptul ca de cele mai multe ori aceste cazi sunt executate manual, dar si usor de intretinut (se sterg din cand in cand cu un prosop uscat), rezista foarte bine in timp (zgarieturile de pe suprafata cazii dispar de la sine) si arata spectaculos indiferent daca sunt vintage sau retro. Cazile din cupru sunt un simbol al opulentei si au redevenit foarte populare in ultimii ani in randul oamenilor care stiu sa aprecieze bunul gust si tot o data luxul putand fi folosite atat in baile dotate cu mobilier de lemn, cat si in cele cu marmura, granit, piatra decorativa sau travertin. Mai mult, acestea sunt recunoscute drept obiecte ecologice, fiind recomandate celor care prefera un stil de viata cat mai natural.

cada cupru

O cada din cupru este elementul care defineste o baie luxurianta, cu aer vintage sau retro. Fie ea lucioasa sau cu aspect antichizat, patrata, dreptunghiulara, rotunda sau ovala, cada din cupru se integreaza perfect in baile decorate cu lemn, piatra decorativa, marmura, granit sau travertin.

cada cupru vintage

Cazile din cupru sunt 100% ecologice, numarandu-se printre obiectele sanitare preferate ale designerilor de top, ce promoveaza si sprijina stilul de viata ecologic, alegand in lucrarile lor finisaje, piese de mobilier si accesorii de origine naturala. Si cum bine stim cu totii, tot ce este natural si ecologic are si un pret pe masura. Asadar, pretul unei astfel de cazi-bijuterie porneste de la cateva mii de euro, cuprul fiind un material extrem de scump. Iar daca adaugam si ca, de cele mai multe ori, cazile din cupru sunt executate manual, vom gasi justificare si pentru pretul deloc accesibil.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este f0c7931aed927329e2c00f0b7079349d.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 06f87c48a3431b4be1cdfcaeba3a0c7d.jpg

Citeste si:

ULTIMELE ARTICOLE

pozitiona florile

Descopera in ce locuri mai poti pozitiona florile pentru o curte…

februarie 27, 2021

cumpara o casa

Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara…

februarie 27, 2021

amenajarea unui balcon

Amenajarea unui balcon mic, cozy, extrem de relaxant

februarie 26, 2021

aranjarea perfecta a mesei

Reguli pentru aranjarea perfecta a mesei atunci cand ai musafiri

februarie 26, 2021

odorizant de camera

Ghidul alegerii celui mai bun odorizant de camera

februarie 26, 2021

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: