Cum să ascunzi in mod elegant un televizor

Cum să ascunzi in mod elegant un televizor

Nu lăsați acea „cutie neagră” să vă umbrească frumoasa schemă de decorare. Avem câteva modalități geniale de a ascunde complet un televizor sau, cel puțin, de a-ți masca televizorul, astfel încât să iasă mai puțin în evidență.

Aveți nevoie de câteva idei inteligente pentru a ascunde un televizor? Ați petrecut luni de zile planificând și creând o nouă schemă pentru camera dvs. de zi, doar pentru ca televizorul dvs. să domine aspectul.

Dacă sunteți în continuare în căutarea celui mai bun televizor care să se integreze în camera dvs. de zi sau aveți deja sortat televizorul, îl puteți integra sau masca.

Plasarea televizorului in camera de zi nu este o problema de matematica avansata, ci doar o mica dilema de amenajare interioara. Pe ce perete este recomandat sa-l asezi, la ce distanta fata de canapea si fotolii ar trebui sa se afle si cum ai putea sa-l integrezi armonios in decor, acestea sunt cele mai frecvente intrebari pe care si le pune oricine se confrunta cu dilema televizorului din living. De aceea, articolul de astazi iti vine in ajutor cu raspunsurile pe care le cauti.

Faceți-l parte din schema de decorare

Când peretele dvs. arată atât de bine și televizorul dvs. arată atât de raționalizat, nu are rost să îl ascundeți. De ce să nu-l transformăm într-un punct principal de focalizare? Așezați câteva plante de apartament în jurul său și veți simți că sunteți afară.

Ascundeți-l în spatele unui cadru imprimat/pictat

Montați imagini încadrate identic pe panouri MDF articulate. Apoi fixați șipci de perete. Și iată, propriu cadru TV personalizat.

Cumpără un dulap TV ascuns

O modalitate evidentă de a vă asigura că tv-ul dvs. nu joacă rolul principal este să îl ascundeți în camera de zi, intr-un dulap. Asigurați-vă că raftul TV este la o înălțime bună de vizionare atunci când vă așezați pe canapea. Folosiți o priză cu patru căi în spatele televizorului, în interiorul dulapului, astfel încât să rămână un singur cablu din unitate și să nu fie necesar să-l mutați pentru a deconecta nimic.

Televizor pe o consolă modernă din lemn, cu rafturi într-un spațiu de locuit mare în plan deschis

Acest exemplu combină furnirul de nuc bogat, rafturile din sticlă și spoturile integrate care pot fi folosite pentru a evidenția accesoriile îndrăznețe, ci nu televizorul.

Alegând o piesă care se amestecă cu alt mobilier – în acest caz, sala de mese de după colț.

Luați-va un pat cu depozit TV

Cumpărați un proiector

Proiectoarele de ultimă generație oferă o calitate uimitoare a imaginii de înaltă rezoluție și vă permit să vizionați pe un ecran de 100 inci plus. Este exact ca și cum ai fi la cinema, dar în confortul propriei case. Și, cel mai bine, ecranul menționat nu trebuie să fie afișat tot timpul.

Puteți proiecta direct pe un perete gol dacă este suficient de plat și puteți aplica o vopsea reflectorizantă specială pentru a îmbunătăți în continuare calitatea imaginii. Cu toate acestea, pentru o experiență premium, vă recomandăm să folositi un ecran de proiector motorizat care poate fi ascuns atunci când nu îl utilizați. Îl puteți folosi chiar și ca cinematograf în aer liber.

Alegeți un televizor care este o operă de artă

Un televizor poate fi vreodată drăguț? Samsung pare să gândească așa. Televizorul Serif a fost creat cu contribuția experților francezi în design Ronan și Erwan Bouroullec, care au acordat la fel de multă atenție aspectului televizorului atunci când nu este vizionat. Au inventat chiar și ceva numit „modul cortină” – între standby și aprins. Puteți vizualiza un ceas, configura o prezentare de fotografii și accesa anumite aplicații. În spate, un panou din țesătură ascunde conectorii, astfel încât tv-ul dvs. ar trebui să arate bine din orice unghi.

Serif vine în trei dimensiuni, setul de 24 inci este de 499 lire sterline, cel de 32 inci este de 699 lire sterline, iar cel de 40 inci este de 1.199 lire sterline. Pentru a vă găsi cel mai apropiat distribuitor, vizitați site-ul web Serif TV.

Samsung nu este singurul care a reinventat un televizor ca sculptură. Bang & Olufsen și Loewe au și ei televizoare super-elegante.

Agățați o oglindă TV

Overmantels are o linie excelentă de oglinzi care încorporează televizoare. Opriți televizorul și acesta dispare în mod magic, astfel încât nu vă rămâne decât propria dvs. reflecție.

Puteți alege modelul și dimensiunea televizorului dorit și vor adapta oglinda pentru a se potrivi. Puteți, de asemenea, să vă conectați televizorul Smart, 4K sau să adăugați Sky, Virgin, un Playstation și orice altceva doriți și chiar să actualizați ecranul, fără a fi nevoie să cumpărați o oglindă nouă.

Amestecă televizorul cu rame și rafturi

Dacă nu ai bani pentru un mobilier nou, de ce să nu iei o abordare decorativă și să înconjori televizorul cu un amestec de imagini încadrate și rafturi în aceeași culoare ca și rama ecranului?

„Pentru a atrage atenția de la televizor, grupați lucrările de artă într-un mod relaxat și neuniform în jurul său, cu o distanță inegală între ele”, spune Abigail Ahern, designer și proprietar al Atelierului Abigail Ahern.

Acest lucru va face ca setul dvs. să arate ca o parte deliberată a afișajului și este, de asemenea, o soluție inteligentă de pozitionare pentru o cameră de zi mică.

Montați un panou glisant

Poate arăta ca un perete cu panouri destul de rustic, dar secțiunea din mijloc a acestei soluții personalizate se culiseaza in parti pentru a dezvălui televizorul cu ecran plat încorporat. Aceasta este o soluție excelentă dacă aveți și alte suporturi care doriti sa le pastrati ascunse, cum ar fi o colecție de DVD-uri, CD-uri sau vinil.

Pentru a crea acest aspect, televizorul este montat pe un suport de perete, apoi sunt construite dulapuri de mică adâncime în jurul acestuia. Dacă aveți un sistem de sunet surround pe care îl utilizați și pentru a reda muzică, merită să vă întrebați producătorul de mobilă dacă se pot crea uși din panză, astfel încât difuzoarele să fie ascunse, dar fluxul de sunet să nu fie împiedicat.

Există, de asemenea, diferite tipuri de suport pe care puteți monta televizorul. Cel mai de bază este un braț static, dar puteți cumpăra și suporturi articulate care ofera posibilitatea ca ecranul sa poata fi tras sau înclinat pentru o vizualizare optimă atunci când unitatea este deschisă.

Folosiți un paravan

Unul dintre cele mai simple și mai ieftine moduri de a ascunde un televizor este de a pune un paravan decorativ sau un separator de cameră în fața acestuia. Lucrul minunat al acestei soluții este că, chiar dacă aveți un tv uriaș, nu ar trebui să aveți probleme cu găsirea unui ecran suficient de mare pentru a-l ascunde. Acest separator de cameră pliabil este de la Natural Living, unde un cu design similar costă 160 GBP.

Cumpărați un ecran de dimensiunea potrivită

Nu uitați să verificați dimensiunea. O greșeală obișnuită este să cumperi un ecran prea mare. În mod ideal, centrul ecranului ar trebui să fie chiar sub nivelul ochilor atunci când vizionați la tv, când ne relaxăm capul nostru tinde să cadă puțin, așa că nu îl montați prea sus.

Sursa foto: Pinterest

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: